top of page

Recente blogposts

Archief

Categorieën

Leonie Grossenbagt

Bananenpannenkoekjes bakken bij EkoPlaza


Vandaag heb ik een hele dag staan bakken bij de EkoPlaza. De bananenpannenkoeken werden erg goed ontvangen door jong en oud. Het verbaasde men dat je zonder meel ook pannenkoeken kunt bakken. Het recept kan eigenlijk niet simpeler.

Ingrediënten:

  • 2 bananen

  • 4 eieren

  • snufje zout

  • 1 tl kaneel

Deze ingrediënten mix je met de staafmixer zodat het lekker luchtig wordt.

  • bosbessen

  • kokosvet of roomboter om in te bakken

  • agave siroop

Vervolgens maak je in een pan drie rondjes pannenkoeken. Je kunt ervoor kiezen om de blauwe bessen door het beslag te doen.

Is het pannenkoekje klaar, doe je er plakjes banaan op en blauwe bessen met een klein scheutje agave siroop.

Agave siroop is optioneel. Het is toch een vorm van suiker, behalve dat er verschillende mineralen inzitten en antioxidanten.

Eet smakelijk!

bottom of page