Sport en beweging

Dat bewegen goed is voor je is niks nieuws. Toch is het voor sommige mensen lastig om de stap te zetten om daadwerkelijk te gaan bewegen. Er vallen altijd excuses te bedenken waarom je het niet doet: geen tijd, te moe, kinderen, werken. Natuurlijk zijn het legitieme excuses, maar bijna altijd is het een kwestie van prioriteiten stellen. Tijd kun je maken, mocht je moe zijn, dan zul je zien dat je jezelf weer fitter gaat voelen na het bewegen. 

Voor je gezondheid is een half uur matig bewegen al voldoende. Voor een betere lichaamshouding, balans, conditie en kracht zul je meer moeten doen. 

 

Bij Ins and Outs sport/voeding worden er groepslessen gegeven buiten in de duinen van Egmond-Binnen. Deze lessen zijn geschikt voor elk niveau. 

 

Ik geef ook Personal Training. Dit altijd in samenspraak met mijn collega. We hebben eerst een intake gesprek (gratis) waarin we gaan kijken hoe we het gaan aanpakken. Daarbij gaat het over de frequentie, maar ook wat je aankunt qua bewegen en wat jouw doelen en wensen zijn.

 

 

© 2015 by NL-voedingscoach 

Met mijn bericht/contactverzoek geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in het  privacybeleid.